Hirdetés

Őrülten stílusos a King's Man: A kezdetek szinkronos előzetese

|

Még mindig remek szórakozásnak ígérkezik a film.

Hirdetés

Továbbra is csak bízni tudunk abban, hogy a hányattatott sorsú King's Man - A kezdetek idén decemberben már tényleg bemutatkozik a mozik vásznain, hiszen Matthew Vaughn legújabb akció-kémmozija már jó párszor hátrébb került a filmes naptárban a járványhelyzet következtében. Mindenesetre a 20th Century Studios úgy kalkulál, hogy több csúszást már nem kell megejteniük, ezt pedig megerősíti a nemrég közzétett, felnőtteknek szóló előzetes is.

Hirdetés

A King's Man - A kezdetek az első világháború idején játszódik majd, melyben a Kingsman szervezet megalakulását követhetjük figyelemmel, amihez Vaughnnak ismét sikerült egy all-star csapatot összeverbuválnia, hiszen a főszereplő Ralph Fiennes (Orlando Oxford herceg) és Harris Dickinson (Conrad) párosa mellett olyan nagy nevek tűnnek majd fel, mint Daniel Brühl, Gemma Arterton, Djimon Hounsou, Matthew Goode, Tom Hollander, Aaron Taylor-Johnson, valamint Rhys Ifans.

Szinkronos:

Feliratos:

A film december 23-án érkezik a hazai mozikba, feltéve, hogy addigra nem változik megint a járványhelyzet a világban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.