Hirdetés

Megkapta első trailerét az Orvlövész sorozat

|

Emlékeztek még Antoine Fuqua 2007-es akciófilmjére, az Orvlövészre, amelyben Mark Wahlberget üldözték? Ezúttal sorozat formájában ismerhetjük meg az alapsztorit Ryan Philippe főszereplésével.

Hirdetés

Tavaly derült ki, hogy Mark Wahlberg és Lorenzo di Bonaventura azon tevékenykednek, hogy sorozat születhessen a színész 2007-es akció-thrilleréből, az Orvlövészből (Shooter), amelyet anno Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Támadás a Fehér Ház ellen) rendezett. A USA Network csapott le a lehetőségre és rendelte be a sorozatot, amit John Hlavin (Underworld: Az ébredés) írt Stephen Hunter regénye alapján. 

Hirdetés

A távcsövest ezúttal Ryan Philippe forgatja majd, aki egy Bob Lee Swagger nevű visszavonult mesterlövészt alakít, akit csőbe húznak, majd őt gyanúsítják meg az amerikai elnök megölésével. Swagger természetesen nem hagyja annyiban a dolgot és megpróbálja tisztára mosni a nevét. A pilotot Simon Cellan Jones (Klondike, Nagypályások, Bűnös Miami, Kergetjük az amerikai álmot) rendezte. A premier valamikor a nyáron várható. 

Nektek hogy tetszik első látásra az Orvlövész sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.