Hirdetés

Ötrészes crossover eseménnyel promózza magát a The Flash sorozat

|

Az Armageddon alcímre hallgató eseményben ezúttal is egy olyan veszély fenyeget, melyhez minden szuperhősre szükség lesz az Arrowverse-ből.

Hirdetés

Bár az Arrow/Zöld Íjász véget ért, a többi spin-off sorozata továbbra is él és virul. Mivel a The Flash széria volt az első spin-off gyermeke a CW Arrowverse-re keresztelt sorozatos univerzumának, értelemszerűen Oliver Queen hiányában Barry Allen (Grant Gustin) lett ennek a masszív világnak a főarca, így nem meglepő, hogy rajta keresztül promózzák a soron következő sorozatos évad crossover eseményét, melyhez most egy előzetest is kidobtak.

Hirdetés

Az öt epizódon átívelő eseményben egy hatalmas erejű idegen érkezik, Despero (Tony Curran) a Földre, hogy a bolygóval együtt a leggyorsabb embert is eltörölje a történelem emlékezetéből. Ebben elsőre úgy tűnik, hogy sikerrel járhat, ám Flash nem rest segítséget kérni régi szövetségeseitől - az előzetesben felbukkan az Atom (Brandon Routh), Fekete Villám (Cress Williams), Mia Queen (Kat McNamara), illetve Ryan Choi (Osric Chau). Mellettük még a jók oldalán a Supergirl, illetve Batwoman szériákból fog érkezni segítség Chyler Leigh Sentinelje, illetve Javicia Leslie Skarlát Lovagjának képében, valamint a rosszfiúknál Eobart Thawne/Reverse Flash (Tom Cavanagh), valamint Damien Darhk (Neal McDonough) nehezíti még meg a hőseink dolgát.

Ti még követitek a The Flash sorozatot és ha igen, várjátok ezt a nagy crossover eseményt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.