Hirdetés

Out of the Furnace – TV Spot

|

Scott Cooper (Őrült szív) legújabb drámája az Out of the Furnace megkapta az első hivatalos TV Spotját. A főbb szerepekben olyan színészek tündökölnek, mint Christian Bale, Casey Affleck vagy Woody Harrelson.

Hirdetés

Russell Baze (Christian Bale) teljesen hétköznapi életet él, ám egy szempillantás alatt megváltozik minden, miután az Irakból nemrég hazatért öccse (Casey Affleck) nyomtalanul eltűnik. A nyomozóhatóság teszi a dolgát, ám ők úgy vélik, hogy Rodney már nem él. Russell azonban nem hagyja ennyiben a dolgot és saját kezébe veszi az irányítást.További szereplők: Zoe Saldana, Willem Dafoe, Forest Whitaker. Külföldön a premiert december 6-ra ígérik, a hazai dátum még nem ismeretes. Mindenesetre a színészi gárda előkelő, és az előzetesek is kellően drámainak tűnnek. Ti mit gondoltok, Oscar esélyes a mozi?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.