Hirdetés

Owen Wilson ezúttal egy Vasember-koppintással jelentkezik

|

Családi szuperhősfilm érkezik a Paramount+-ra.

Hirdetés

Bár érezhetően kezd megfáradni a szuperhős zsáner a filmvásznon, egyelőre azonban még továbbra is trendik a mindenféle jelmezbe és páncélba öltözött figurák, akik megmentik a Földet - vagy legalábbis bizonyos embercsoportokat. A Paramount+ legalább újít egyet a már jól ismert formulán, és egy családi akciófilmbe csomagolja a következő alkotást a sorban, ami Secret Headquarters címmel érkezik majd a streamingplatformra. Lessétek meg a trailert alább.

Hirdetés

Owen Wilson titkos identitásáról még a fia, Charlie (Walker Scobell) sem tud, ám amikor a szuperhős elmegy pár napra egy küldetésre, a fia és barátai rátalálnak a titkos hadiszállásra a házuk alatt. Gyerekek lévén persze azonnal rácuppannak a különleges tech kütyükre, amivel viszont rögtön felhívják magukra a rosszfiúk figyelmét.

A trailer alatt lépten-nyomon kapunk finom odaszólásokat a mainstream szuperhősökkel kapcsolatban - például hogy mekkora őrültnek tűnne egy ember, aki azt állítja magáról, hogy idegenek őt választották ki a Föld védelmezőjeként. Vagy a téli "Vasember" páncél is egy olyan momentum, amin Tony Stark rajongói még inkább nevethetnek majd.

A Secret Headquarters augusztus 12-én debütál az USA-ban és Kanadában a Paramount+-on. Ti nézitek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.