Hirdetés

Óz, a hatalmas - Trailer #2 (Update)

|

A szemkápráztatóra sikerült Óz, a hatalmas második előzetesét nézhetitek éppen, melyet a Walt Disney Pictures ad ki 2012. március nyolcadikán a tengerentúlon.

Hirdetés

James Franco rendkívül tehetséges színész és ezt már nem is egyszer bizonyította, de újfent megteheti az Óz, a hatalmas című fantasy-ben, amelyet a Pókember-trilógiát jegyző Sam Raimi alkotott. A film központi szereplője Oscar Diggs (James Franco), egy kisstílű, kétséges erkölccsel rendelkező cirkuszi bűvész, aki egyszercsak a poros Kansas helyett Óz birodalmában találja magát. Úgy gondolja, megütötte a főnyereményt, azonban három boszorkány: Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) és Glinda (Michelle Williams) nem hiszik el róla, hogy ő a nagy varázsló. Beveti összes bűvésztudományát és egy kis mágiát, hogy végül ő lehessen a mindenki által ismert Óz, és hogy egyben jobb emberré is váljon. A filmben szerepel még a felsoroltakon kívül Abigail Spencer és Joey King is, a külföldi premier 2013. március nyolcadika, míg a magyar a hazai a tervek szerint március hetedike.

Update: Megérkezett a magyar szinkronos trailer!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.