Hirdetés

Paint it Blackre zúz az új nemzetközi Múmia-előzetes

|

A Universal stúdió egy klasszikus punk-rock nótával felvértezett nemzetközi trailerrel igyekszik reklámozni a nyáron érkező rebootolt Múmiát.

Hirdetés

Idén nyáron a Universal Pictures nagyszabású projektet indít útjára a rebootolt Múmia moziba dobásával, ami a tervek szerint egy újabb filmes univerzum alappillérét képezheti majd - a klasszikus Universal szörnyekkel a főszerepben.

Hirdetés

A stúdió ki is dobott egy hangulatos trailert a nemzetközi piacok felpofozásának céljából, melyben a klasszikus Paint it Black is megszólal, amivel azon nyomban beszippantják a képsorok az egyszeri nézőt is.

A filmmel kapcsolatban egyébként Alex Kurtzman rendező is elejtett egy-két morzsát, mire is számítsunk mi nézők kezdésként. Mint Kurtzman kifejtette, a főgonoszként debütáló Ahmanet hercegnőnek a történet szerint még az apja ígérte meg azt, hogy egyszer majd fáraó lesz belőle, amint fia születik. Ahmanet azonban nem elégedett meg ennyivel, és sötét mágiával akarta elérni a fáraó trónust, és még annál is többet - ezt a szálat a trailer nagy vonalakban be is mutatja.

Kurtzman arra is kitért, hogy miként fog összekapcsolódni a filmje a későbbi Universal-szörnyekkel.

"A film címe "Múmia", és nem "A Múmia és 12 másik szörny". Ha egy érdekes és egyben félelmetes világot tárunk a nézők szeme elé, akkor azzal sikeresen megalapozzuk a későbbi nagyobb univerzumot is."

A Universal tervei között szerepel egy Farkasember, egy Láthatatlan Ember, egy Frankenstein Mennyasszonya, illetve egy Van Helsing film is, míg a Múmiában felbukkanó Russell Crowe Dr. Jekyll és Mr. Hyde kettős karakterét fogja alakítani, és minden bizonnyal ő sem marad majd saját film nélkül.

Ti szurkoltok, hogy jól süljön el a Múmia, és kiépülhessen egy új filmes univerzum a 2010-es évek végére? Szerintetek a trailer alapján mekkora erre az esély?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.