Hirdetés

Trailert kapott a Brickleberry készítőinek új animációs sorozata

|

Az új sorozat egy nemzeti park helyett egy rendőrőrsön fog játszódni, de a stílus ugyanaz maradt.

Hirdetés

A polkorrektséget hírből sem ismerő és a biztosítékot sokaknál kiverő Brickleberry csupán három évadot élt meg, így a sorozat készítői, Roger Black és Waco O'Guin továbbléptek, de az új szériájuk sem mellőzi az obszcén humort, sőt. 

Hirdetés

A Paradise PD című animációs sorozat első évada tíz részből fog állni, amely augusztus 31-én kerül fel a Netflixre. A sztori középpontjában ezúttal nem parkőrök, hanem kisvárosi rendőrök állnak, akik meglehetősen hasonlítanak a Brickleberry csapatához. Íme az első trailer, de csak saját felelősségre. 

A széria egyébként igazi veterán szinkrongárdát vonultat fel, hiszen hallhatjuk majd Tom Kenny-t (SpongyaBob, Kalandra fel!, Brickleberry), Sarah Chalke (Rick és Morty, Dokik), Dana Snydert (Justice League Action), David Hermant (Futurama, Brickleberry, Bob Burgerfalodája), Cedric Yarbrough-t (A kertvárosi gettó, BoJack Horseman) és Grey Griffint (Brickleberry, Szamuráj Jack) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.