Hirdetés

Parajelenségek 4 - A közönség reakciója

|

A sorozat negyedik része hűen a hagyományhoz egy olyan tv reklámban mutatja meg magát, ahol a készítők a közönség reakcióira helyezik a hangsúlyt: lesz itt minden, sikítás, rúgkapálás!

Hirdetés

A Paramount berkeiben készülő Paranormal Activity széria negyedik fejezete az elődökhöz hasonlóan szinte bagóból készül és ahogyan eddig is, várhatóan a sokszorosát hozza az elkészítési költségnek. Az Oren Peli felügyeletével készülő epizód a videó tanúbizonysága szerint még mindig ugyanazt a rémületet váltja ki az emberekből, amit eddig is, vélhetően hasonló arcot vágnak a kritikusok is megtekintés után. A sztori: Katie (a korábbi részek főszereplője) és a hat évessé cseperedett Hunter Rey új helyre költöznek. Szomszédaik, Alex (Matt Shively) és édesanyja hamarosan megtapasztalják azt a kísértetjárást, amit korábban Katie családja is... Megjelenés: október 18.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.