Hirdetés

Paranormal Activity 4 - Az első trailerek (18+)

|

Negyedik felvonását éli a Paranormal Activity, vagyis Parajelenségek sorozat, melyet továbbra is a franchise kitalálója, Oren Peli felügyel.

Hirdetés

Két előzetest is kaptunk a negyedik epizódhoz, melyet a harmadikat és a Catfish mozit jegző Henry Joost - Ariel Schulman páros rak le elénk az asztalra. A forgatókönyvet Zack Estrin hozta, aki besegített már A folyó című sorozat munkálataiba is, amit szintén Oren Peli talált ki. A történetről továbbra sem tudni semmit, de a trailerekből kiderül, hogy új szereplőkkel van dolgunk, akik valahogyan kapcsolódnak az előző részekhez és nyilván lesznek is majd utalások bőven. A tervezett  magyar megjelenés: október 18.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.