Hirdetés

Paranormal Activity 4 - Magyar feliratos előzetes (18+)

|

A talált kamerás mozikat szinte bagóért készítik el, ám kis szerencsével és a stílus segítségével nagy bevételekre tesznek vele szert. A Paranormal Activity 4 is ilyen és a hivatalos után megkapta a feliratos előzetesét is!

Hirdetés

A héten futott be két előzetes a Paranormal Activity (magyarul valószínűleg Paranormális jelenségek 4) negyedik részéhez, melyben új szereplőkkel van dolgunk, akik valahogyan mégis kötődnek az előző három epizódban megismert emberekhez. A forgatókönyvet Zack Estrin hozta, aki dolgozott már együtt A folyó című sorozaton Oren Pelivel. Utóbbi egyébként producerként felügyeli a filmet. A folytatásban a magyar feliratos előzetest találhatjátok. Megjelenés: október 18 az Uip-Duna Film forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.