Hirdetés

Paranormal Activity: The Marked Ones - Trailer

|

Újabb kis költségvetésű horror kapott előzetest, amely ráadásul a Paranormal Activity franchise egyik mellékszála lesz: íme a The Marked Ones.

Hirdetés

A Paranormal Activity első spin-off része lesz a Paranormal Activity: The Marked Ones, amelyet Christopher Landon készített el és 2014. január harmadikán mutatkozik be külföldön. Az egyetlen különbség az a korábbi epizódokhoz képest, hogy ezúttal latin színészek ijednek majd meg, ellenben a film angol nyelvű lesz, tehát bárki retteghet majd rajta... ha még nem utna meg a hasonló típusú horrorokat. Többet nem is mondanánk el az alkotásról, felesleges, beszéljen helyettünk a trailer.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.