Hirdetés

Parker - Traileren az elmaszkírozott Statham (Update)

|

Éppen tegnap írtunk a Jason Statham nevével fémjelzett következő akciófilm poszteréről, erre egy nappal később már be is érkezett a hivatalos trailer.

Hirdetés

Jason Statham továbbra is hozza azt, amit tőle elvárunk: nem A kategóriás, de esetenként élvezhető akciófilmeket, melyek lényegében ugyanarra a sémára épülnek és sokan éppen ezért szeretik, mert azt kapják a pénzükért, amit várnak. Bár a Parker stílusát tekintve bűnügyi thriller, a sztori pedig a következőképp alakul: adott egy hivatásos, profi tolvaj, Parker (Jason Statham), aki egy sajátos etikai kódex szerint dolgozik. Eszerint nem lop szegény emberektől, és nem bánt olyat, aki nem érdemli meg. Azonban a legutóbbi betörés során csapata átveri őt, elrabolja az összes pénzét és őt hátrahagyják meghalni. Ezen a ponton Parker, ahogy számítani lehet rá, a régi csapata nyomába ered.... A stábban ott szerepel még Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce és Nick Nolte. Magyar premier: február 28.

Update: magyar feliratos előzetessel ellátva

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.