Hirdetés

Patient Zero előzetes - ütős zombifilm a láthatáron

|

A sok éves fejlesztés után úgy tűnik révbe ért Stefan Ruzowitzky zombifilmje, a Patient Zero, és az első előzetes láttán elég bizalomgerjesztő filmnek tűnik.

Hirdetés

Egy zombiapokalipszis után a túlélők egy csoportja atombunkerbe kényszerül, ahol a katonák és tudósok próbálnak rátalálni a zéró páciensre, minek segítségével előállíthatnák az ellenszert. A túlélők egy különleges tagja (Matt Smith, a Doctor Who egyik dokija) képes kommunikálni a hörgő-morgó zombikkal. Ekkor jelenik meg Stanley Tucci mint egy továbbfejlődött fertőzött, aki a főhőseink vesztét akarja.

Hirdetés

Matt Smith és Stanley Tucci mellett feltűnik a Trónok harca két szereplője, Natalie Dormer egy fiatal tudós szerepében és John Bradley. Az érezhető kis költségvetés ellenére hangulatos előzetest sikerült összehozni, reméljük a film is ilyen jól sikerült.

A Patient Zero augusztus 14-én debütál digitális formában. Az Egyesült Államokban szeptemberben a mozikban is látható lesz, idehaza viszont még nincsenek hírek a mozibemutatóról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.