Hirdetés

Patriots Day első előzetes - Mark Wahlberg újra hősnek áll

|

Mark Wahlberg és Peter Berg újabb filmre állt össze, ezúttal a bostoni maratonon történt szörnyű eseményeket mesélik el közösen.

Hirdetés

A túlélő és a friss Mélytengeri pokol után Peter Berg egy újabb szörnyű tragédiához nyúlt, következő filmje a bostoni maratonon történt robbantást fogja bemutatni. A Patriots Day egy rendőr (Mark Wahlberg) szemszögéből fogja elmesélni a robbantás napját, majd az azt követő nyomozást és tárgyalást, miközben betekintést nyerhetünk a merénylők életébe is.

Hirdetés

Ugyan az első előzetes nem sok mindent mutat, de a stílus és a hangnem egyértelmű, ahogy a Mélytengeri pokol esetében itt is a hétköznapi embereken (hősökön) lesz a hangsúly. A forgatókönyvet a megszokottnál kicsit többen hozták össze, hisz Berg mellett a Viharlovagok írói, Eric Johnson és Paul Tamasy, illetve Matt Cook dolgozott rajta. Wahlberg mellett még fontos szerep jut Alex Wolffnak, aki a terrorista Dzhokhar Tsarnaevet alakítja. A zenét egy Oscar-díjas páros szerzi, Trent Reznor és Atticus Ross, ez lesz az ötödik közös nagy filmes munkájuk a Social Netwrok - A közösségi háló, A tetovált lány és a Holtodiglan után.

Ezenkívül még érkezik egy másik film is a maratonról (Stronger), ami az egyik sebesült túlélő felépülést dolgozza fel, a főszerepben Jake Gyllenhaallal és Tatiana Maslanyval, de ezt majd csak jövőre nézhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.