Hirdetés

Peppermint - szinkronos traileren az Elrabolva rendezőjének új akciója

|

Ezúttal nem Liam Neeson, hanem Jennifer Garner rúg szét hátsókat nagy elánnal.

Hirdetés

Ha a Luc Besson istállóhoz tartozó Pierre Morel semmi mást nem csinál már rendezőként, az Elrabolva miatt akkor is hálásak lehetünk neki, hiszen nem csupán Liam Neesonból csinált akcióhőst (az más kérdés, hogy azóta túlhasználták), de a műfajt is sikerült valamelyest felpezsdítenie. Morel jelenleg is több projekten dolgozik, amelyek közül az egyik a Peppermint - A bosszú angyala című akció-thriller. 

Hirdetés

A sztori szerint egy fiatal anya, Riley North (Jennifer Garner) egy kómából ébred, miután egy brutális támadás érte őt, a férjét és lányukat, akik meg is haltak. Mivel a rendszer megvédi a gyilkosokat az igazságszolgáltatástól, Riley elhatározza, hogy mezei polgárból városi gerillává alakul, így éveket tölt el azzal, hogy megerősítse az elméjét és testét. Igazi megállíthatatlan erővé válik és elkerülve az alvilágot, a rendőrséget és az FBI-t személyesen szolgáltat igazságot az érintetteknek. Nézzétek meg Garnert akcióban: 

Szinkronos: 

Eredeti: 

A hazánkban októberben debütáló Peppermintben felbukkan még John Ortiz (The Cloverfield Paradox, Kong: Koponya-sziget), John Gallagher Jr. (Cloverfield Lane 10., Jonah Hex), Method Man (Fülledt utcák, Keanu), és Richard Cabral (Halálos fegyver sorozat) is. A forgatókönyvet Chad St. John (Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma) írta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.