Hirdetés

Peter Dinklage bedurvul A Toxikus Bosszúálló remake első trailerében

|

A főgonosz Elijah Wood lesz, akit szinte Gollammá változtattak.

Hirdetés

Évekkel ezelőtt jelentették be, hogy meg fog valósulni az 1984-es Toxikus Bosszúálló remake-je, ami a szuperhősök virágkorának lecsengésével talán kicsit el is késett, de mivel az eredeti film is sötét paródiája volt a műfajnak, és a hasonló próbálkozások (The Boys, Invincible, Deadpool) rendre nagyot mennek, ezért ennek is lehet létjogosultsága, pláne így, hogy R-kategóriás lesz. 

A történet középpontjában egy Winston Gooze nevű férfi áll, aki egy gyógyszeripari vállalat, a Garb-X gondnoka, és kis termete, külseje miatt folyamatosan zaklatják, lökdösik. Nyomorúságát tetézi, hogy Winston megtudja: halálosan beteg, a kezelés pedig drága, és amikor munkaadójához fordul segítségért, kirúgják. Csakhogy a férfinak van egy fia, akiről gondoskodnia kell, így eltervezi, hogy kirabolja a főnökét. A tervbe azonban hiba csúszik, amikor beleesik egy mérgező hulladékkal teli tartályba és ahelyett, hogy meghalna, természetfeletti erővel rendelkező bestiává válik és bosszút áll azokon, akik bántalmazták őt és a többi védtelent. 

Hirdetés

A rebootot Macon Blair (104-es szoba, I Don't Feel at Home in This World Anymoer) rendezte, létrejöttét pedig producerként támogatta az eredetit készítő páros, Michael Herz és Llyod Kaufman is. A főszerepben Peter Dinklage-t (Trónok harca, Három óriásplakát Ebbing határában) láthatjuk, a fiát Jacob Tremblay (A szoba, Az igazi csoda) alakítja, és rajtuk kívül felbukkan még többek között Jane Levy (Vaksötét, Zoey's Extraordinary Playlist), Kevin Bacon (Gumiláb, Árnyék nélkül), Taylour Paige (Hirtelen 70, Ma Rainey: A blues nagyasszonya), Spencer Wilding (Zsivány Egyes, Trónok harca) és Elijah Wood (A Gyűrűk Ura-filmek, Sin City) is, utóbbi ráadásul az ügyeletes gonosz lesz. 

Az új A Toxikus Bosszúálló egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de a Fantastic Festen bemutatták és pozitív vélemények érkeztek róla, szóval kíváncsian várjuk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.