Hirdetés

Peter Dinklage ezúttal a lakhatási válsággal küzd, itt az American Dreamer trailere

|

Nem olyan egyszerű házat venni.

Hirdetés

Nem volt miért aggódni Peter Dinklage-ért a Trónok harca után, hiszen mindenki tudta, hogy ő lesz az a színész, akinek a karrierje csak nagyobb lendületet kap majd a szériától. Egyrészt Tyrion az egész sorozat egyik legnépszerűbb karaktere lett, másrészt a színész mindenki számára bebizonyította, hogy kiemelkedő drámai és komikus képességekkel rendelkezik. 

Mindezt pedig legújabb filmjében is kamatoztathatja.

Hirdetés

Az amerikai közönség hamarosan megtekintheti az American Dreamer című filmet, amelyben Peter Dinklage egy olyan egyetemi professzort alakít, aki egész egyszerűen jobb életre vágyik. Épp ezért beleugrik egy olyan lakásüzletbe, ami túl szép, hogy igaz legyen. És sajnos tudjuk, általában hogy végződnek az ilyen történetek. 

A film még 2022-ben debütált a Tribeca Filmfesztiválon, azóta nem találtak forgalmazót az alkotók, ami valljuk be, nem feltétlenül jó jel, ugyanakkor a színészgárda minden kétséget kizáróan bizakodásra ad okot: Dinklage mellett többek között Shirley MacLaine, Danny Glover és Matt Dillon is feltűnik majd. 

Az American Dreamer márciusban debütál az amerikai mozikban. Ti megnéznétek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.