Hirdetés

Pillants be a Napóleon kulisszái mögé!

|

Joaquin Phoenix átalakulása már most fantasztikusnak ígérkezik. 

Hirdetés

Az őszi moziszezon egyik legjobban várt alkotása a Napóleon lesz Ridley Scott rendezésében. A francia történelem egyik legismertebb alakja nem először jelenik meg a mozivásznon, de minden esély megvan arra, hogy ez legyen az eddigi leggrandiózusabb feldolgozás.

Joaquin Phoenix könnyen újra Oscar-közelbe kerülhet, de partnerei is remekek lesznek a filmben, hiszen többek között Vanessa Kirby (A Korona, Pieces of a Woman, Mission: Impossible) és Rupert Everett (A rózsa neve, Fekete tükör) és Matthew Needham (Sárkányok háza) is szerepet kapott a moziban. Scott filmje Naplóleon felemelkedését és bukását is bemutatja majd, így igazi nagyívű produkcióra lehet számítani, természetesen megörökítve az emlékezetes csatákat is. 

Hirdetés

A filmhez most egy kulisszák mögötti videóval csinálnak kedvet az alkotók. Vanessa Kirby és Ridley Scott is kiemeli, hogy az Oscar-díjas Phoenix az első pillanattól fogva elhivatott volt a projekttel kapcsolatban, és tökéletesen ragadta meg Napóleon személyiségének sötét oldalát is. 

A látványosnak ígérkező film november 23-án nyit a hazai mozikban. Ti is várjátok? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.