Hirdetés

Piranha 3DD - Fókuszban David Hasselhoff

|

Az egykoron szebb napokat is megélt színész mára már csak árnyéka önmagának, amelyet annak rendje és módja szerint ki is figuráz a legújabb Piranha 3DD rá fókuszáló előzetesében.

Hirdetés

A következő videót kizárólag erős idegzetű nézőinknek ajánljuk, ugyanis csakis David Hasselhoffra összpontosít, és nem éppen visszafogottan. A színész saját szavaival vezeti be az anyagot, véleménye szerint csak azok a jelenetek sikerültek nagyszerűre, amelyben ő is szerepel, a többit bele sem kellett volna tenni a filmbe. A látottak alapján egy keserű mosolyt megereszthetünk a színész régi énjét érintő tiszteletünk jeléül, de Hoff úr már régen nem olyan név, aki húzná az embereket a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.