Hirdetés

Ilyenek lennének a Pixar mesék happy end nélkül

|

A Pixar animációs meséi egytől-egyig érzelmekkel teli, varázslatos utazások gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, de milyenek lennének akkor, ha kivennénk belőlük a boldog befejezést?

Hirdetés

A Pixar jól tudja, hogyan képes a szívünkre hatni és megríkatni egy váratlan, vagy éppen nagyon is várt pillanatban, azonban egy Chris Huebs névre hallgató YouTuber ennél is tovább ment és összevágott egy videót a vállalat legnépszerűbb meséiből, csakhogy változtatott rajtuk egy hatalmasat. 

Hirdetés

Huebs koncepciója az volt, bemutassa milyenek lennének a Pixar meséi, ha nem következnének be a happy endek és kedvenc kis hőseink nem élnének boldogan, míg meg nem halnak? Összeállításához olyan animációs filmeket használt fel, mint az Agymanók, a Szörny Rt., a Toy Story 2 és a Némó nyomában. A végeredmény megrázó lett, nehéz megállni úgy, hogy ne felhősödjön el a videó nézőjének szeme, főleg akkor, ha kívülről ismeri a bemutatott és galád módon megvágott történeteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.