Hirdetés

Így zajlott a Planet Hulk a képregényekben

|

Egy zseniális videó három percben ismerteti a képregényes esemény minden fontos történését, ráadásul mindezt magyar felirattal.

Hirdetés

Ha már sajnos sosem láthatunk egy ízig-vérig Planet Hulk mozifilmet, helyette a jövő novemberben érkező Thor: Ragnarok fog részben foglalkozni az ikonikus képregény megvalósításával. Mint az korábban már kiderült, kedvenc asgardi istenségeink történetének új fejezetében valamelyest újragondolják a Planet Hulk sztorivonalat, de alapjaiban és főbb karaktereiben minden az lesz, amit már egyszer elolvashattunk, amit több hír is bizonyított

Hirdetés

Nem véletlenül a Planet Hulk az egyik legnépszerűbb Hulk-történet, ugyanis egy teljesen új megvilágításba helyezi kedvenc zöld óriásunkat. Ha még nem olvastátok volna és úgy érzitek, hogy nincs rá időtök, vagy éppen már megvolt valamikor és szívesen felfrissítenétek a történéseket, akkor nyugodt szívvel ajánljuk nektek a TH;NO (Túl Hosszú; Nem Olvastam) sorozat második darabját, ami klasszikus képregényeket vesz alapul és mesél el néhány percben. Ebből már kitalálhattátok, hogy a legújabb alany a Planet Hulk, ahol három percben ismerkedhettek meg ezzel a nagyszerű sztorival, a Marvel Magyarország jóvoltából magyar felirattal is. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy hogyan kerül kedvenc zöld óriásunk egy idegen bolygóra és miként alakul ott a sorsa, érdemes meglesni a fenti videót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.