Hirdetés

Playing It Cool trailer - Chris Evans romantikázik

|

Chris Evans és Anthony Mackie az Amerika Kapitány: A tél katonája után újra egy filmben játszanak, most éppen egy romantikus darabban kamatoztatják tehetségüket.

Hirdetés

Az elsőfilmes Justin Reardon-féle Playing It Cool-ban (korábban A Many Splintered Thing néven futott) Chris Evans egy írót alakít, akinek ügynöke (Anthony Mackie) megbízásából egy romantikus komédiát kell szereznie, viszont piszok nehezen megy neki, elvégre nem hisz a szerelemben. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, ezen egy az életébe betoppanó hölgy (Michellen Monaghan) változtat. Jópofa érdekesség, hogy a forgatókönyvet Chris Shafer és Paul Vicknair jegyzi, akik a Before We Go szkriptjét is írták - ez Chris Evans rendezői debütálása lesz. Visszatérve a Playing It Cool-ra, valamikor 2014-ben várható Amerikában, Evans, Mackie és Monaghan mellett a következő színészekkel a stábban: Luke Wilson, Topher Grace, Giovanni Ribisi, Ashley Tisdale, Aubrey Plaza és Patrick Warburton. Trailer a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.