Hirdetés

Igazi tömény szórakozást ígér a Point Blank előzetese

|

Bűnös élvezetnek tűnik a Netflix legújabb filmje, amelyben Anthony Mackie és Frank Grillo akcióznak.

Hirdetés

A Netflix egy újabb egész estés filmmel jelentkezik idén júliusban, cím szerint a Point Blankkel (félre ne értsétek, ez nem remake-je az 1967-es Lee Marvin filmnek, de akár az is lehetne). Ehhez ki is adtak egy előzetest, és ezt elnézve egy tömény akció-lövöldének tűnik, amiben egyaránt röpködnek a golyók és a poénok is. Ha ténylegesen megmarad ezen a szinten, tehát nem akarják a készítők ezzel megváltani vagy megregulázni a filmipart, akkor egy élvezetes másfél-két óra elé nézhetünk.

Hirdetés

A történet szerint Paul (Anthony Mackie) ápoló egy kórházban, feleségével pedig első gyermeküket várják már nagy izgalommal. A baj viszont ott veszi kezdetét, amikor egyik este korrupt rendőrök elrabolják a nőt, és arra kényszerítik Pault, hogy egy frissen kórházba került bűnözőt (Frank Grillo) szabadítson ki, és együtt vegyék fel a harcot a rivális bandák ellen. Ennek ellenére a hosszú karriert befutott rosszfiúnak más tervei vannak, így a korrupt yard is a céltábla közepére kerül.

Ez, illetve a pörgős és akciódús előzetes alapján egy élvezetes lövöldének tűnik a Point Blank, amit az a Joe Lynch rendezett, aki még Salma Hayeket is bugyira vetkőztette egyik korábbi filmjében (Everly). Anthony Mackie (Pain & Gain, Amerika Kapitány: Polgárháború) és Frank Grillo (szintén a Polgárháború vagy éppen Az utolsó műszak) jó párosnak tűnik, ilyen igazi egymást szivatós, poénkodós buddy-cop stílust hoznak - a Grand Theft Auto-s viccük például kifejezetten humoros és halványan be is int az "erőszakos videojátékoktól lesznek erőszakosak a gyerekek" hívőknek.

A Point Blank idén júliusban (napra pontosan 12-én) lesz elérhető Netflixen. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.