Hirdetés

Nézd meg Peter Parker videónaplóját a Pókember: Hazatérésből!

|

De kapun még egy kis ízelítőt a Michael Keaton alakította rosszfiúból is.

Hirdetés

Már csak párat kell aludnia a rajongóknak, hogy végre a vásznon láthassák kedvenc Hálószövőjük legújabb inkarnációjának első különálló kalandját. Az első értékelések abszolút pozitívak, egyelőre 76 értékeléssel 93%-on áll a sokat szidott Rotten Tomatoes kritikai összegző portálon, és egy lényegesen mérsékeltebb 72%-os álláson a Metacriticen. Jon Watts filmjének visszhangja mindenesetre rendben vannak, Tom Hollandot különösen dicsérik, de Michael Keaton gonoszáról már kicsit vegyesebb a kép. Egyesek szerint a forgatókönyv nem ad neki elég teret, mások szerint viszont pont, hogy a Marvel jobban sikerült gonoszai közé tartozik, annyi azonban bizonyos, hogy a repülő szárnyas jelmezt viselő fazonok életre keltésében már rutinosnak számító színészlegendán nem múlt semmi, ő megtett minden tőle telhetőt.

Hirdetés

A Sony kiadott a figura kapcsán - a Marvel Magyarország pedig gyorsan le is fordította - egy kis videót, amelyben a készítők, köztük Keaton is beszélnek a figuráról. A videó nincs híján új képsoroknak sem, szóval csak óvatosan a megtekintésével! 

Továbbá csak saját felelősségre nézze meg mindenki a film első pár percét, amelyek Peter Parker videónaplójából származnak és megláthatjuk, hogy pontosan hogyan is élte meg ő a Polgárháború eseményeit amellett, hogy a bébicsőszének kirendelt Happy Hogan (Jon Favreau) agyára ment! A film debütje július 7.-én (nálunk 6.-án) esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.