Hirdetés

Pokolian intenzívnek ígérkezik Köbli Norbert új filmje - Szürke senkik trailer

|

A Félvilág és A berni követ forgatókönyvírója ezúttal I. világháborús akciófilmmel fogja felvinni a pulzusszámunkat. A Szürke senkiket legszívesebben már most néznénk.

Hirdetés

Köbli Norbert forgatókönyvíró Mágnás Elza meggyilkolásának krónikája után egy olyan történetet tár majd elénk, amelyhez hasonlót főként amerikai filmekben szoktunk látni. Az I. világháborúban játszódó Szürke senkik egy - első blikkre és a szinopszis alapján - klasszikus felállású "men-on-mission"-filmnek ígérkezik, amiben egy csapatnyi vegyes etnikumú katona öngyilkos küldetését követhetjük nyomon, mely során egy ellenséges vonalak mögötti kommunikációs központot hivatottak megsemmisíteni. 

Hirdetés

A fent megtekinthető első, röpke fél perces kis előzetes sokat nem fed fel a filmből, inkább csak a feszült hangulatra gyúr rá - ennyi azonban nekünk elég is ahhoz, hogy érdeklődésünket felkeltse. Felvetődik azonban a kérdése annak, hogy az állítólag csupán 65 perc játékidejű film majd mennyiben tudja teljesíteni küldetését ilyen rövid időintervallumon belül - értelemszerűen a forgatókönyvön is múlik minden, de bizonyíthatja rátermettségét a rendező, Kovács István is (aki eddig a Betonzaj, illetve az Idegen föld című rövidfilmekkel hallathatott magáról). 

A Trill Zsolt, Kovács József, Keszég László, Björn Freiberg és Molnár Levente főszereplésével készült filmet valamikor ősszel nézhetjük a televízióban - amint lesz bővebb információnk a premierről, természetesen szólunk Nektek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.