Hirdetés

Fényképezkedni para - Polaroid előzetes

|

Ezek után kétszer meggondoljuk, hogy azt mondjuk: Csíííííííz!!!

Hirdetés

A Dimensions Films a 90'-es években sokat tett hozzá ahhoz, hogy a tini horrorok műfaja felvirágozzék, hiszen a Bob Weinstein alapította stúdió alatt készültek el a Sikoly-filmek is, majd később az azokat kifigurázó Horrorra akadva-széria is, de a Hellraiser, a Halloween és A kukorica gyermekei folytatásokat és újrafeldolgozásokat is itt érdemes keresni. Most előrukkoltak a Polaroid című horror előzetesével, ami jellegében mintha meg is ragadt volna valahol a 9'-es években, de ez meglepően jól áll neki.

Hirdetés

A filmet a norvég Lars Klevberg rendezte, akinek ez az első egész estés rendezése és saját, kritikailag is elismert 2015-ös rövidfilmjét duzzasztotta naggyá. A történet - ahogy a címe is mutatja - egy régi polaroid fényképezőgép körül forog, amellyel ha lefényképezünk valakit az rejtélyes, természetesnek nem mondható módon meghal.

A stáb tele van csupa dögös, jó testű, de vélhetően korlátozott képességű fiatallal, valamint a veteránnak számító Mitch Pileggi (Skinner igazgató az X-Aktákból), szóval ez a film tényleg úgy fest, mintha a 90'-es évek kísértene, ami nagyon jól rímel a koncepcióra. A bemutatóra sem kell sokat várni, ugyanis Amerikában már augusztus 25.-én műsorra tűzik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.