Hirdetés

Így is végződhetett volna a Polgárháború

|

A How It Should Have Ended YouTube csatorna már hosszú évek óta gyártja videóit blockbusterek zseniális alternatív befejezéseiről, a sorból pedig természetesen a Polgárháború sem maradhatott ki.

Hirdetés

Aki követi a How It Should Have Ended, vagyis az Így kellett volna végződnie YouTube csatorna munkásságát, az minden bizonnyal alig győzi kivárni a legújabb filmparódiákat, melyekben zseniális, teljesen jogos alternatív befejezéseket gyártanak a nagy blockbuster filmeknek. Természetesen az idei év legtöbb bevételt hozó mozija, az eddigi legjobb Marvelként számon tartott Amerika Kapitány: Polgárháború is megkapta saját videóját. 

Hirdetés
 

A Polgárháború egy érzelmi hullámvasút, amit Vízió szavai foglalnak össze a legtökéletesebben: a nagy erő kihívásokat és ellenségeket jelent, az konfliktusokhoz vezet, azok pedig előbb-utóbb tragédiákhoz. Ahogy arra a HISHE új videója rávilágít, ezeket a bizonyos konfliktusokat sokkal egyszerűbben is lehetett volna kezelni, de akkor elmaradt volna a kötelező akció és izgalom. Éppen ezért vannak ők. Amerika Kapitány harmadik kalandjának paródiáját már magyar felirattal is megnézhetitek a Marvel Magyarország jóvoltából, amit kihagyni ugyan ki lehet, de nem érdemes, ha egy felhőtlenül szórakoztató öt-hat percet szeretnél eltölteni. 

Mit gondoltok a videóban látottakról? Szerettétek a harmadik fázis nyitányát? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.