Hirdetés

Poolboy - Herkules és Machete őrülete

|

Elképesztően őrült és annyira gagyi film érkezik az egykori Herkules, Kevin Sorbo és Machete, azaz Danny Trejo főszereplésével, hogy az már a királyság kategória.

Hirdetés

A filmben Poolboy (Kevin Sorbo) egyfajta együgyű szuperhőst alakít, a története pedig egyszerre kifigurázó és ferdetükröt állító a többi hasonló produktum előtt: Poolboy megjárta Vietnámot is, Rambo módjára térdig gázolt a vérben és belsőségekben, míg nem arra érkezik haza, hogy... de elég is a komolyságból, inkább nézzük végig, ahogy levegőharcol pár rosszarccal és kicsit másképp próbál újraéleszteni (mondjuk úgy, hogy egy slicc segítségével).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.