Hirdetés

Ütős lett a Power Rangers szinkronos előzetese is

|

Amennyire ódzkodtunk a Power Rangers filmtől az első felröppenő pletykák alapján, mostanra egyre inkább tűnik úgy, hogy akár még jól is elsülhet a dolog.

Hirdetés

A szivárvány árnyalataiba öltözött szörnyekkel bunyózó, óriás állatrobotokat irányító csapat filmje hamarosan betör a mozikba, és a második előzetes alapján egy egész kellemes blockbuster kerekedhet ki ebből.

Hirdetés

Már az előző trailer is hangulatosra sikeredett, de a film kritikus részeibe pont nem engedett bepillantást: hogyan fognak festeni a színes páncélokba öltözött főhőseink akciók közben. Az új előzetesben pár képkocka erejéig ezt is láthatjuk, emellett felbukkan Zordon és Alpha 5.

A Power Rangers 2017. március 24-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Ludi Lin (Fekete Ranger/Zack), Naomi Scott (Rózsaszín Ranger/Kimberly), RJ Cyler (Kék Ranger/Billy), Becky G (Sárga Ranger/Trini), Dacre Montgomery (Vörös Ranger/Jason), Elizabeth Banks (Rita Repulsa), Bill Hader (Alpha 5) és Bryan Cranston (Zordon).

Frissítés: befutott a szinkronos változat, alább nézhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.