Hirdetés

Első előzetesen a Predator - A ragadozó

|

Ezt a vadászatot se sokan fogják túlélni.

Hirdetés

Shane Black Predator - A ragadozó című mozija az egyik nagy kérdőjel idén, legalábbis sokaknak. John McTiernan 1987-es akció klasszikusa Arnold Schwarzeneggerrel a műfaj egyik megkerülhetetlen darabja, a folytatása Danny Gloverrel már kevésbé, de az is elsősorban csak az előd fényében és a városi dzsungelre való lecserélése a környezetnek a mai napig üde színfoltja a szériának, feltéve ha a havas pusztaságon elrejtett piramisok között lezajló csörtét az Alienekkel nem vesszük annak. 8 éve a mi Antal Nimródunk próbálkozott meg a franchise feltámasztásával, és a címszereplő is többesszámot - no meg társakat - kapott, valamint egy Schwarzeneggerrel szemben egy kárászrajnyira szálkás Adrien Brody-t a főszerepben. Végül ez az epizód inkább csak amolyan emlékeztető volt, hogy még létezik ilyen franchise is, mintsem érdemi feltámadás - de most talán az eredeti filmben íróként és színészként is közreműködő Black megmenti a mundér becsületét.

Hirdetés

Azt egyelőre még ebből a teaserből nem látni, hogy ez mennyire fog sikerülni, amelyben korunk legtehetségesebb gyerekszínésze, Jacob Tramblay maga indítja be az eseményeket a tudtán kívül, de bízunk Blackben, ahogy bízunk az izgalmas stábban: itt van pl. két, a Fox X-Men szériájával már közelebbi kapcsolatot ápoló színész, mint Boyd Holbrook (Logan), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis),  a második Predator-mozi után egy frisebb generációs Busey, név szerint Jake, valamint Thomas Jane is. Már szereposztásában is belengi egy laza B-filmes báj az egészet (CGI és high-tech kütyük, ide vagy oda), mint ahogy nagyon úgy fest, hogy azért vérben sem lesz hiány és remélhetőleg laza szövegekből sem, ahogy azt a rendezőtől elvárjuk.

Persze egyelőre még sok a kérdés, az előzetes maga tipikus 12 egy tucat kategória, de a szeptember 13-i bemutatóig még rengeteg dolog történhet, hiszen az első tesztvetítéseken a rajongók nem kifejezetten szerették, pótforgatások és a befejezés átírása is ezzel együtt járt, nem beszélve a premier folyamatos tologatásáról, de remélhetőleg a negatív előjelek ellenére is egy az eredetiekhez méltó filmet kapunk majd.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.