Hirdetés

Premierdátumot és előzetest kapott az új Chucky sorozat

|

A gyilkos baba októberben tér vissza a tévéképernyőkre és ezúttal sem fog kímélni senkit.

Hirdetés

Vajon mi lenne Hollywooddal és a tévétársaságokkal, ha nem lett volna egy olyan évtizede az emberiségnek, mint a '80-as évek? Most, hogy szinte minden hétre jut egy-egy remake vagy reboot hír valamelyik '80-as évekbeli film vagy sorozat kapcsán, jogosan merül fel ez a kérdés. Persze nem könnyű új ötletekkel előrukkolni a szuperbiztosra fókuszáló stúdiók előtt, úgyhogy végső soron nem meglepő, hogy horrorok terén az ikonikus slasher gyilkosok kapnak egymás után újabb, modernebb megvilágítást.

Hirdetés

A következő figura a sorban az 1988-as Gyerekjátékban debütált Chucky, aki 2021-ben a SyFy és az USA Networks közreműködésével kap egy új sorozatot, melynek tízrészes első évada október 12-én fog debütálni - mint megannyi más horrorszériánál, itt is fontos volt, hogy az idei Halloweenkor is legyen mit néznie a nézőknek. A széria Don Mancini elképzelése alapján valósul meg, és elmondása szerint az új történet egy 14 éves meleg fiút helyez a középpontba, aki babafigurák darabjaiból készít különböző szobrokat, mígnem egy garázsvásár során Chucky a kezeibe kerül.

Hogy teljes legyen a retro érzet, Brad Dourif visszatér Chucky szinkronhangjaként, de mellette Alex Vincent is tiszteletét teszi Andyként, aki még 1988-ban lett megáldva ajándék gyanánt Chuckyval. A színészstáb többi tagja tinédzserek sorai közül kerül ki, akik a trailer alapján alaposan megemlegetik majd, hogy Chucky felbukkant a mindennapjaikban.

Titeket meggyőzött az első évad előzetese?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.