Hirdetés

Prisoners - Trailer és Poszter

|

Megérkezett Denis Villeneuve thriller drámájának, a Prisonersnek az első előzetese, mellé kaptunk egy posztert is.

Hirdetés

A film főszereplője Hugh Jackman, aki egy egyszerű bostoni munkást alakít, ám felfordul az élete mikor lányát és annak barátnőjét elrabolják, innentől kezdve minden erejével azon van, hogy elkapja a tettest és megtalálja a lányokat. Várjunk, láttam már ezt a filmet, csak Liam Neesonal. Nem kell megijedni ez egy dráma, itt Jackman nem egy terminátor szóval felhívják a rendőröket, Loki nyomozó (Jake Gyllenhaal) pedig az ügy élére áll. A film bemutatja, hogy milyen megélni egy szülő legrosszabb rémálmát, de tovább megy ennél, azt is feszegeti, hogy milyen messze képes elmenni valaki azért, hogy visszahozza gyerekét. Ígéretesnek tűnik, és a színészgárda is bíztató, Jackamn mellett még szerepet kapott Paul DanoMaria BelloTerrence Howard, és Viola Davis. Az amerikai bemutató szeptember 30., arról, hogy Magyarországon fogják-e vetíteni még nincs információ. Az előzetest és a posztert megtekintheted, ha tovább kattintasz, de vigyázat, a trailer erősen spoileres!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.