Hirdetés

Priyanka Choprával és Céline Dionnal andalít a Ráadásszerelem trailere

|

A romantikus vígjáték egyik főszereplője Sam Heughan, és felbukkan benne Nick Jonas is.

Hirdetés

Mindenkinek van romantikus oldala és bármennyire is tagadja valaki, szereti nézni egy szerelem beteljesülését. Ezt Hollywood is tudja, ezért gyártja szinte futószalagon az ilyesfajta filmeket, de a rengeteg alkotás közül nehéz kihámozni azt, ami valóban tartogat valami pluszt a sablonokon kívül.

Talán Jim Strouse (Grace nélkül az élet) rendezése kiemelkedhet a tömegből, a Ráadásszerelem (Love Again) ugyanis történetében és szereplőgárdájában is tud felmutatni némi egyediséget. 

Hirdetés

A sztori egyik főszereplője Mira (Priyanka Chopra Jonas), akinek a vőlegénye már két éve meghalt, de a lány még nem tudta elengedni őt: a barátja régi telefonjára küldözget üzeneteket, mintha még mindig élne. A számot azonban időközben megkapta más, Rob (Sam Heughan), aki nem érti, hogy kitől származnak ezek a szeretettel és bánattal átitatott üzenetek. Van valaki, aki felfigyel erre: a férfi újságíróként Celine Dionnal készít interjút, az énekesnőt pedig nagyon érdekli ez az eset, ezért elhatározza, hogy kinyomozza a titkot és ezzel mindent össze is zavar. 

A Ráadásszerelemben ráadásul Priyanka Chopra férje, Nick Jonas is felbukkan, szóval minden adott egy jópofa romantikus vígjátékhoz. Május 11-én a hazai mozikban is kiderül, hogy a film mennyire tudja megszólítani és elszórakoztatni a nézőket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.