Hirdetés

Prometheus - Trailer #2 előzetese

|

Az év egyik legjobban várt sci-fijét A nyolcadik utas: a Halált is jegyző Ridley Scott hozza el nekünk. A május 31-i bemutatóig még több mint két hónapot kell várni, addig pedig valamivel ki kell elégíteni a türelmetlen nézősereget.

Hirdetés

Felmerül a kérdés, mi szükség lehet két-három perces összevágott anyagokat még jobban lerövidítve bemutatni. Aki viszont igazán várja ezt a filmet, biztosan megbocsátja a készítőknek ezt a kis "időhúzást".  A legújabb, teljes előzetes március 17-én lát napvilágot, s mindenképp be kell harangozni a dátumot, nehogy véletlenül lemaradjanak róla a rajongók. A projekthez a már sokszor emlegetett nevek tartoznak, többek között Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron, Idris Elba és Guy Pearce. A hét végén természetesen mi is közzétesszük a beharangozott anyagot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.