Hirdetés

Prometheus - Trailer beharangozók

|

Hivatalos értesüléseink szerint csütörtök, azaz december 22 folyamán fog megérkezni az Apple trailerei közé exkluzívan a Prometheus legelső előzetese. Addig is be kell érnünk két fél perces kedvcsinálóval!

Hirdetés

Azt hiszem nem mondok vele keveset, ha kikötöm: mindannyian várjuk Ridley Scott jövőre megjelenő gigászi sci-fi-jét, amely újra definiálja majd a stílus fogalmát - legalábbis állítólag. Sok pletyka vonatkozott arra, hogy feltűnik-e benne a már jól ismert alien, néha ezt megerősítik, aztán cáfolják, most épp az van napirenden, hogy csak utalnak rá. Mindenesetre megérkezett két teljes trailer előtti beharangozás is, érdemes vetni rájuk egy pillantást.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.