Hirdetés

Előzetesen a Punisher

|

Ez büntetni fog!

Hirdetés

A Marvel Univerzuma nem csak a nagy vásznon, hanem a TV-képernyőkön is szépen bővül. Most debütál a Netflix eddigi négy sorozatát (DareDevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist) összefoglaló The Defenders, és most már rajtra kész a Punisher - avagy magyar keresztségben: Megtorló - is.

Hirdetés

A karakternek már a filmesek is több ízben nekifutottak, Dolph Lundgrennel, Thomas Janennel és Ray Stevensonnal egyaránt, de maradéktalanul egyikük sem nyerte el a közönség ízlését. Legutóbb Joe Bernthal (The Walking Dead, Harag) bújt Frank Castle bőrébe a DareDevil második szezonjában és a karakter népszerűsége okán meg is kapja a saját gyártású sorozatát, amely legalább annyira véresnek és komornak tűnik, mint az anyaszéria (miközben ez még mindig a Marvel színes-szagos univerzumának a része). Be is futott hozzá az első kedvcsináló.

Ami nem mutat sokat, de a hangulatot megadja, ami nem ígér mást, mint rengeteg vért és verejtéket. Bernthal mellett láthatjuk Biilly Russo szerepében az egykori Caspian herceget Narniából, Ben Barnes-t (Westworld), aki Castle egykori jóbarátját alakítja majd, valamint Amber Rose Revaht, Dinah Madaniként, aki egy magasan képzett ügynököt játszik, akinek Castle tevékenysége rengeteg fejtörést okoz. A széria még idén debütál a Netflixen, alább pedig megnézhetitek a rövid kedvcsinálót feliratosan is, hála a Marvel Magyarországnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.