Hirdetés

R.E.M. - Nézd meg ezt a filmet ingyen, érdemes!

|

Akasztják a hóhért, avagy kritikusunk, Pavlics Tamás egy R.E.M. nevű sci-fi thrillerben is kipróbálta magát, amelyet inkább a lelkesedés és a szív jellemez, semmint a profizmus.

Hirdetés

Egy kis költségvetésű magyar film, a Molnár Szilárd által készített R.E.M. meglehetősen kedves a szívünknek, ugyanis az egyik főszereplője kritikusunk, Pavlics Tamás.

Hirdetés

A sci-fi thriller műfajú R.E.M. egy szerelemprojekt volt, amely nem büdzséjével, profizmusával és sztárneveivel szeretett volna kitűnni, hanem azzal, hogy szívvel-lélekkel készítették és ugyanilyen elánnal játszottak benne, ez pedig tetten érhető. A sztori szerint Joe (Orbán Gergely) éppen elvonóról hazafelé tartva belefut különc tudós szomszédjába Márkba (Pavlics Tamás), aki tesz neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot legújabb kísérleti találmányával kapcsolatban. A géppel a srácok képesek belépni mások álmaiba, azonban a kezdeti izgalmak - ahogy az lenni szokott - egyre inkább kicsúsznak az irányításaik alól és a valóság válik egyre inkább egy lidérces álommá.

És hogy miért elevenítjük most fel a R.E.M. emlékét? Mert a film hivatalosan is megtekinthetővé vált a YouTube-on, nálunk a fenti videóval pótolhatjátok be. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.