Hirdetés

Íme a legnagyobb rajzfilmslágerek kollégiumi költségvetéssel

|

A Károlyi Mihály Kollégium diákjai élőszereplős feldolgozást készítettek számos kultikus meséhez, mint amilyen a Macskafogó, a Szépség és a szörnyeteg, a Tarzan és Az oroszlánkirály.

Hirdetés

Máskor is láthattunk más úgynevezett svédelt verziókat egy-egy hollywoodi blockbuster traileréből, ezúttal viszont nem pusztán szórakozásból készültek élőszereplős változatok a leghíresebb rajzfilmek főcím- és betétdalaihoz. 

Hirdetés

A Toonsphere írt róla, hogy a szegedi Károlyi Mihály Kollégium KOPAJ nevű rendezvényének "Mintha Élnél!" című feladatának keretében a diákok csapatokat alkottak a kollégiumi szobák elhelyezkedése alapján, így minden emelet külön vesz részt a versenyen. A cél a filmkészítés, ennek köszönhetően pedig megcsinálták többek között a Mézga család, a Mulan, a Macskafogó és számos Disney mese (például a Hercules, a Tarzan és Az oroszlánkirály) alacsony költségvetésű feldolgozását. Nézzétek végig őket, mi jót szórakoztunk rajtuk:

Szerintetek melyik sikerült a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.