Hirdetés

Rampage: Tombolás - traileren Dwayne Johnson szörnyfilmje

|

A Rampage videojátékból a Törésvonal rendezője és főszereplője készítettek adaptációt, amelyben egy óriás majom, farkas és gyík dózerolja le fél Észak-Amerikát.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson és Bred Peyton a Törésvonal és az Utazás a rejtélyes szigetre filmek után újfent együtt dolgozhattak az 1986-os videojáték, a Rampage feldolgozásán, amelyben a játékosok drabális méretű szörnyeket irányítva alakították át Amerika látképét. 

Hirdetés

A filmváltozatban azonban nem ők lesznek a főszereplők, hanem a Szikla, aki egy Davis Okoye nevű primatológust alakít. Az ő legjobb cimbije pedig George, az albínó majom, akiről már születése óta gondoskodik. Csakhogy egy elszabadult genetikai kísérlet hatására George egy óriási, dühöngő szörnyeteggé változik át és nem ő az egyetlen bestia. Okoye csapata egy tudóssal kiegészülve próbálják biztosítani az ellenszert az állatoknak, hogy megakadályozzanak egy globális katasztrófát és egyúttal megmentsék George-ékat is. A Rampage: Tombolás első trailere olyan érzetet kelt, mintha egy filmben elevenedne meg a Törésvonal, a King Kong, a Joe az óriásgorilla, a Kongó, a Godzilla és a Tűzgyűrű, de inkább nézzétek meg magatoknak ezt az elegyet. 

Szinkronos:

Angol:

A Rampage: Tombolás és rombolás 2018. április 19-én tűzik műsorra a hazai mozik, a főbb szerepekben Dwayne Johnson, Naomie Harris, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan és Malin Akerman. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.