Hirdetés

Red 2 - Feliratos filmrészletek

|

Két, magyar felirattal ellátott filmrészletet adott ki a Red 2 hazai forgalmazója, a Pro Video Film.

Hirdetés

Autósüldözés Párizsban? Miért is ne? Frank (Bruce Willis) és Katja (Catherine Zeta-Jones), az ex-CIA ügynök és az orosz kémnő a rosszfiú után ered Párizs gyönyörű, romantikus macskaköves utcáin, és még a Szajna part is felvillan. Muszáj elkapniuk , mert csak rajta keresztül tudnak nyomára bukkanni a rég elfelejtett nukleáris fegyvernek. Sarah (Mary-Louis Parker) sem tudja ezt tétlenül nézni, és Marvinnal az oldalán (John Malkovich) egy rozoga kis „kacsával” szintén üldözőbe veszi a száguldozó motorost. Sarah persze mindet megtesz azért, hogy lekörözze a dögös Kátját, és bebizonyítsa Franknek, hogy ő is helyt tud állni a szupertitkos akciókban. A folytatásban látható ez és plusz egy jelenet is. A Red 2 már látható a mozikban, hamarosan jön a kritikánk is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.