Hirdetés

Red Dawn (Vörös Hajnal) trailer

|

A már 2009-ben leforgott, az MGM pénzügyi gondjai miatt eddig halogatott Vörös Hajnal novembertől viszont már tényleg ellátogat a mozikba.

Hirdetés

Egy Washington állambeli városban, Red Dawn-ban arra ébrednek az emberek, hogy idegen ejtőernyősök esnek le az égből - az Egyesül Államokat megtámadták, és a kezdeti célpont ez a város. Hirtelen, mindenféle figyelmeztetés nékül a város lakói foglyokká válnak, és az egész várost elfoglalja az ellenség (egyébként Észak-Korea). Egy fiatalokból álló csapatnak sikerül elmenekülnie a közeli erdőbe, és ott harcra készen eldöntik, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, és elkezdik kiképezni magukat. A csapatnak név kell, és a fiatalok a gimis kabalafigurájukra gondolva Rozsomákoknak nevezik el magukat. Eldöntik, hogy mindig védelmezni fogják egymást és visszaveszik a városukat, a szabadságukat.A védelmezőket amúgy Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki, Isabel Lucas, Josh Peck, Jeffrey Dean Morgan, valamint Conner Cruise fogják alakítani.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.