Hirdetés

Jennifer Lawrence kémnek áll - Vörös Veréb előzetes

|

Az Oscar-díjas színésznő a dunaújvárosi uszodákban csábítja el az ellent.

Hirdetés

A kémfilm rajongóknak mindig öröm, ha a könnyedebb darabok mellé - amelyek manapság kiteszik a zsáner jó részét James Bondostól Ethan Huntostól, Kingsmanestől - érkezik egy feszült darab is. A Jennifer Lawrence nevével fémjelzett, javarészt Magyarországon forgatott mozi pedig ezt ígéri.

Hirdetés

Elsőre úgy tűnik, mintha az Atomszőke kimértebb, mégis brutálisabb kistestvére lenne (R-kategóriás lesz), amelyben az orosz Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) a 80'-as években belép a Veréb-programba, miután balerina karrierje derékba törik. Olyan profi gyilkost képeznek belőle, akinek az a dolga, hogy elcsábítsa az ellenséget, köztük egy CIA-alkalmazottat (Joel Edgerton).

A filmet a legutóbbi, szintén Lawrence főszereplésével készült 3 Az éhezők viadala mozit jegyző Francis Lawrence jegyzi, a filmben pedig feltűnik még - a magyar helyszínek mellet - Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker és Jeremy Irons is. A bemutató 2018. március 2.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.