Hirdetés

Red Tails - Trailer #3

|

A mandzsúriai jelölt és az Ütközéspont másod-rendezője, Anthony Hemingway ezúttal saját kútfőből dolgozik, kiegészülve George Lucas írói és produceri felügyeletével.

Hirdetés

A sztorit leginkább George Lucas-nak köszönhetjük, de besegített John Ridley és Aaron McGruder is. A bátor pilótáknak nem csupán a németekkel és szövetségeseikkel kell megküzdeniük, de a sereg rasszizmusát is le kell győzniük ahhoz, hogy túlélhessék a második világháborút. A főbb szerepekben Cuba Gooding Jr., Brandon T. Jackson, Bryan Cranston, Terrence Howard, Ne-Yo, Nate Parker, Cliff Smith, Kevin Phillips, Marcus T. Paulk és még sokan mások.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.