Hirdetés

"Release the Tatum" - Jimmy Kimmel ismét büntet

|

A tavalyi mókázáshoz hasonlóan idén sem maradhat ki Jimmy Kimmel agymenése, amely egy nem létező film előzetesében manifesztálódott. Megtekintése kötelező!

Hirdetés

Ha valaki azt hitte, hogy az Oscar-gála a legnagyobb szenzáció mostanában, az nagyon is tévedett. Jimmy Kimmel újfent jelentkezett egy fiktív film előzetesével, a folytatásban bemutatkozik a Movie - The Movie: 2V. A majd nyolc perces előzetesben rengeteg színész cameozik, akadnak remek poénok is, Matt Damon ismét szivatás áldozatává válik és valószínűleg még sokáig emlegetni fogjuk a "Release the Tatum" kifejezést, amiből napokon belül egy újabb internetes mém születhet. Nem is szaporítjuk tovább a szót, készüljetek fel a legrosszabbra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.