Hirdetés

Remeknek ígérkező sci-fi sorozat jön az Apple TV +ra, itt a Dark Matter trailere

|

Mi történik, ha saját magunkat támadjuk meg?

Hirdetés

A sci-fi sorozatok igen gyakran foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy mi tesz minket emberré? Hol válik el ember és gép, mi történik akkor, ha a hasonmásunkkal találkozunk? Ez az örök tematika nem tud annyira kifáradni, hogy ne érkezzenek újabb és újabb filmek, illetve sorozatok a témában. 

Most itt egy újabb széria, ami előveszi ezeket a kérdéseket, de nem akármilyen alapanyagra épít, hiszen Blake Crouch azonos című sikerregénye szolgáltatja a forrást. Joel Edgerton egy olyan fizikust/professzort/családapát alakít, akit egy éjszaka  elrabolnak élete egy alternatív változatába. Ez a csoda azonban rémálommá változik, amikor megpróbál visszatérni a saját valóságába, a valóságok labirintusában pedig csak úgy nyerheti vissza valódi családját, ha megmenti őket a legfélelmetesebb ellenségétől, önmagától.

Hirdetés

A most megjelent trailer jól jelzi, milyen sorozatra számíthatunk, az pedig már most garantált, hogy a színészgárdára nem lehet majd panasz, a korábban említett Edgerton (The Underground Railroad, Boy Erased) mellett többek között Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick, Snowpiercer), Alice Braga (Legenda vagyok, Elysium), Jimmi Simpson (Westworld, Felhőtlen Philadelphia), Dayo Okeniyi (See, Piszkos zsaruk) és Amanda Brugel (A szolgálólány meséje, Snowpiercer) is feltűnnek majd a szériában. Közülük az Oscar-díjas Connelly alakítása már a trailerből is kiemelkedik. 

A sorozat május 8-án debütál az Apple TV+-on. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.