Hirdetés

Rememory előzetes - Peter Dinklage detektívnek állt

|

Mások emlékeiben kutatva próbál meg felgöngyölíteni egy gyilkosságot a Trónok harca sztárja.

Hirdetés

A Lionsgate stúdió nemrég publikálta a Rememory előzetesét, ami egy olyan világban játszódik, ahol a technológia fejlettségének hála az emberek elmenthetik emlékeiket, majd vissza tudják őket nézni, mint egy kamerás felvételt (zárójelben megjegyzem, hogy a Black Mirror egyik epizódja is igen hasonló koncepción alapult).

Hirdetés

A történet szerint rejtélyes körülmények között meggyilkolják az emlékgép feltalálóját. Ekkor bukkan fel a Peter Dinklage által életre keltett Sam, aki a bűnügy kapcsán kezd nyomozásba, és a memória visszajátszást igénybe véve próbálja összerakni a kirakóst.

Az Édes kis malackám és a Netflix féle A balszerencse áradása sorozat két részének rendezője, Mark Palansky ül a direktori székben. A főszereplő Peter Dinklage mellett felbukkan még Julia Ormond, Martin Donovan, Anton Yelchin, Henry Ian Cusick és Evelyne Brochu is.

A Rememory-t még januárban mutatták be a Sundance Filmfesztiválon, de ebben a hónapban a nagyközönség számára is elérhető lesz, hiszen a Google Play áruházában augusztus 24-én limitált ideig ingyenesen megtekinthető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.