Hirdetés

Rendes fickók - fergeteges az új filmrészlet

|

A héten mutatkozik be a hazai mozikban Shane Black sírva nevetősnek ígérkező krimi-vígjátéka, a Rendes fickók, a legújabb feliratos klip pedig ízelítőt ad a film stílusából.

Hirdetés

A Halálos fegyver filmek forgatókönyvírója és a Durr, durr és csók, valamint a Vasember 3 rendezője, Shane Black egy észvesztő, 70-es évekbe helyezett krimi-komédiával jelentkezik május 26-án a Rendes fickók képében, melyben Russell Crowe és Ryan Gosling lehengerlő párosa okoz majd módfelett kellemes perceket. 

Hirdetés

Ahogyan teszi azt a Rendes fickók legújabb feliratos filmrészlete is, amiben a tökös verőlegény Russell, keményen kiosztja a nyivákoló magánhekust, Ryant. Shane Black filmje tehát május 26-án, csütörtökön kerül a mozikba szinkronnal és felirattal egyaránt. Ha a fenti videót megnéztétek, ne hagyjátok ki a legutóbbi Retro trailert sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.