Hirdetés

Rendíthetetlen - Trailer

|

Megérkezett Angelina Jolie következő rendezésének az előzetese. Az ilyen nagyívű filmekért szokott odalenni az Akadémia, és még csak feltétel se kell, hogy jó legyen.

Hirdetés

A film megtörtént eseményeket dolgoz fel, mégpedig Louis Zamperini, olasz származású amerikai olimpikon futó megpróbáltatásait, aki a II. világháború alatt lezuhant, majd pedig japán fogságba esett, több heti tengeren hánykolódás után. Ugyan a film elég díjhajhásznak tűnik, Jolie akár még simán be is húzhatja második Oscar-díját, amivel sikeres színésznőből elismert rendezővé válhat. A film szomorú aktualitása, hogy a film elkészültében is közreműködő Zamperini a múlt héten, 97 éves korában hunyt el. A film külföldön karácsonykor, hozzánk pedig január 8.-án érkezik a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.