Hirdetés

Rénszarvasokkal együtt siklott be a Télapu sorozat első előzetese

|

November közepén tér vissza Tim Allen jól ismert karaktere a képernyőkre, ám kérdéses, hogy megérte-e feleleveníteni a múltat.

Hirdetés

28 évvel az első Télapu film után idén folytatódik Tim Allen, azaz Télapó kalandja, méghozzá a Disney+ streaming csatornán. A veterán színész ismét belebújik ikonikus karakterének bőrébe, mellette pedig többek között Elizabeth Mitchell (Lost, Halálos hajsza), Ashlan Rowan (Perry Mason), Kal Penn (Kalandférgek, Buliszervíz), illetve Matilda Lawler (Tizenegyes állomás, Az aranykor) is beköszönnek a minisorozatba, ami a november 16-i premierje előtt három héttel előzetest is kapott.

Hirdetés

Mint azt az alábbi képkockák is jól summázzák, a címszereplő beleunt a Télapó létbe, miután egy egész generáció nőtt fel úgy, hogy már nem is hisznek a karácsony szellemében. Csendes nyugdíjba vonulását azonban megbolygatja az utódjának trehány munkája, aminek révén nemcsak a karácsony, hanem a manók is veszélybe kerülnek.

Ha valaki eddig sem várta volna a sorozatot, kétséges, hogy a fenti videó meggyőzi a megtekintésről. A felvillantott fordulatokról egyelőre inkább az erőlködés, semmint az ünnepi hangulat jön át, ami egy karácsonyi tartalomnál nem túl szerencsés, de nyilván embere válogatja.

Ti nézni fogjátok az új Télapu sorozatot a Disney+-on?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.